Bathrobe

Žene vole da nose bade mantil, jer je sinonim za mekoću, nežnost i relaksaciju nakon kupanja. Uz ženski bade mantil dobija se maksimalno uživanje u najfinijim materijalima, koji ostavlja osećaj nežnosti, glatkoće i mekoće u dodiru sa kožom. Bilo da je u pitanju muški ili bade mantil ženski, varijante koje mogu nositi oba pola su sjajan izbor
za poklon parovima. Odaberite ženski bade manitl u željenoj boji veličini i modelu. Prodaja online po povoljnoj ceni.

4 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid List
 • Bathrobe - 2787
  As low as RSD3,549.00
 • Bathrobe - 2787
  As low as RSD3,549.00
 • Bathrobe - 2787
  As low as RSD3,549.00
 • Bathrobe - 2787
  As low as RSD3,549.00
 • 4 Items

  per page
  Set Descending Direction
  View as Grid List

  Ženski bade mantili - online prodaja

  Kada se bira najbolji bade mantil cena u našoj online shop-u je vrlo povoljna, dok su često aktuelna sniženja i specijalne akcije. Ovakav odevni komad nosi se nakon svakodnevnog tuširanja kod kuće, ali i na bazenima, dok su savršeni i za različita putovanja.

  Najbolji ženski bade mantil proizvedeni u Arilju prepoznatljivo su po vrhunskom sastavu i kvalitetu koji čini da se komforno nosi dugi niz godina, a da sve vreme ima estetiku kao da je potpuno nov. Uz minimalan procenat skupljanja nakon pranja u veš mašini, bade mantil se perfektno i jednostavno održava uz nepromenjena svojstva.

  Bade mantil - cena

  Ukoliko postoji neizmerna želja da kvalitet bude sinonim za odabrani bade mantil, cena ne mora nužno da bude na visokom nivou. Naprotiv, poznato da postoji optimalan odnos kvaliteta i troškova, što ih čini vrlo popularnim i traženim za sve prilike, generacije i ukuse ljudi. U skladu sa kvalitetom bade mantila i cena treba da bude opravdana višestrukim benefitima, koji su pretočeni u neizmerno zadovoljstvo kupaca. 

  U našoj ponudi možete pronaći najkvaiteltniji ženski donji veš koji će vam zajedno sa bade manitlom pružiti jedinstven osećaj komfora i nežnosti ali ženstvenosti.