About us

BOA is a fashion brand founded in 1996 which has a long family tradition in the production of lingerie.

onama_proces

It used to be a small shop with three machines, and now, 23 years later, we have significant production capacities and necessary experience in the production of underwear and sleepwear program for women, men and children.

By constantly and comprehensively monitoring the voice of the market, following the fashion trends, the team of designers creates collections that satisfy the tastes of the most demanding consumers. Nowadays, our company focuses mainly on the marketing approach with the goal of achieving a greater recognition of our brand BOA, which we aim to develop to a global level.

Naša misija je stvaranje visoko kvalitetnih prepoznatljivih proizvoda
koji osvajaju poverenje kupaca!

Vodeći računa o razvoju naše kompanije, vodimo računa i o tome na budemo i društveno odgovorna firma, sa učešćem u raznim akcijama. Kompanija od samog početka nesebično veliku pažnju poklanja zaštiti zdravlja zaposlenih, implementirajući nove tehnologije u toj oblasti . Moramo se pohvaliti da su naše namere prepoznate od strane IMG (international managment group), Kraljevine Norveške i Ministarstva rada i socijalne politike Republike Srbije koji su nam pomogli da naša Kompanija pokrene najmoderniji sistem za uklanjanje prašine i ventilaciju na našim prostorima, samim tim dobili smo zdravu radnu sredinu za naše zaposlene, koji će nam uz zajedničke napore pomoći da dostignemo sve planirane ciljeve.

Naš zadatak je da u sektoru proizvodnje trikotažnih odevnih predmeta kupcima obezbedimo najkvalitetnije proizvode koji ce podići nivo njihovog komfora i samopouzdanja!

Naša vizija je i da postanemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti proizvodnje trikotažnih odevnih predmeta tako i u oblasti življenja – težimo ne samo da uvodimo nove navike i trendove vec i da ih predvidjamo i kreiramo.